0

The Mechanic

The Mechanic
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.6 / 10 (172 stemmer)
Kritikerne:
5.0 / 10
 
 

Arthur Bishop (Jason Statham) er en 'mekaniker' - en elitedrapsmann med strenge kjøreregler...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 13.05.2011
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Simon West

Kinopremiere: 13.05.2011
Action / Drama / Thriller
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

Arthur Bishop (Jason Statham) er en 'mekaniker' - en elitedrapsmann med strenge kjøreregler og et enestående talent for å eliminere målene sine på en effektiv måte. Det er en jobb som krever profesjonell perfeksjon og total likegyldighet, og Bishop er den beste i bransjen. Men når hans mentor og nære venn Harry (Donald Sutherland) blir myrdet er Bishop alt annet enn likegyldig. Hans neste oppdrag er selvpålagt - han vil ta de ansvarlige av dage.


Oppdraget blir mer komplisert når Harrys sønn Steve (Ben Foster) kommer til ham med det samme hevnlystne målet og et brennende ønske om å lære Bishops fag. Bishop har bestandig operert på egen hånd, men han kan ikke vende ryggen til Harrys sønn. En metodisk leiemorder må ta en impulsiv student dypt ned i sin verden og et dødelig bånd oppstår. Men i jakten på målet, lurer svik rett under overflaten og de som er leid inn for å løse problemer, blir selv problematiske.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.