0

Cloud Atlas

Cloud Atlas
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.3 / 10 (433 stemmer)
Kritikerne:
5.5 / 10
 
 

En episk reise gjennom tid og rom - med et fantastisk stjernecast!
 

 
Se trailere (4) Fakta Bilder (18)
Norgespremiere: 08.03.2013
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Hvordan påvirker individuelle handlinger hverandre i fortid, nåtid og fremtid? Kan et mord i én tid, forvandles til en heltedåd i en annen? Kan en god handling i dag ende med revulosjon i en fjern fremtid?


Fra de anerkjente filmskaperene Lana Wachowski & Andy Wachowski (Matrix-triologien) og Tom Tykwer ("Løp Lola, løp") kommer den mektige og episke "Cloud Atlas", basert på en bestselgende roman av David Mitchell.
Drama, action og varig kjærlighet spinner gjennom flere tidslinjer og ulike historier over et spenn på 500 år. Mennesker møtes og gjenforenes fra ett liv til det neste. Alt har en sammenheng og er knyttet sammen.

Konsekvensene av deres handlinger og valg påvirker hverandre gjennom fortid, nåtid og fjern fremtid. En morders sjel formes til en helt, og en enkelt god handling gir krusninger på tvers av århundrer og inspirerer til en revolusjon.
Ambisiøst og blendende vakker spenner Cloud Atlas over fem århundrer, og utforsker spørsmål om liv og hensikter som menneskeheten har spurt seg siden vi begynte tenke bevisst.

Med en kaleidoskopisk matrise av action, følelser og presserende...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (13)

Diskuter filmen