0

Gravity

Gravity
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.2 / 10 (1643 stemmer)
Kritikerne:
8.8 / 10
 
 

Gravity er en dramatisk thriller fra verdensrommet med George Clooney og Sandra Bullock
 

 
Se trailere (6) Fakta Bilder (12)
Norgespremiere: 08.11.2013
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Alfonso Cuarón

Kinopremiere: 08.11.2013
Drama / Sci-Fi / Thriller
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta Se alle trailere (6)

Om filmen

Gravity vant syv Oscar-priser og er en dramatisk thriller fra verdensrommet med George Clooney og Sanda Bullock. To astronauter forsøker desperat å returnere til jorda etter at romskipet deres skades og fortsetter uten styremuligheter inn i det ukjente.


Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en brilliant ingeniør som er ute på sin første ferd i verdensrommet. Med seg har hun den mer rutinerte astronauten Matt Kowalski, spilt av George Clooney. I løpet av noe de trodde skulle bli en rutinemessig øvelse inntreffer det katastrofale at fartøyet skades. Med et ødelagt romskip overlates de to til seg selv, på vei inn i det store sorte mørket.

Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

Gravity er en film av Oscar-vinneren og den tre ganger Oscar-nominerte regissøren Alfonso Cuarón, tidligere kjent for bl.a. "Og mora di også" og Children of Men. Alfonso Cuarón vant Oscar for beste regi med Gravity.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen