0

Natt til 17.

Natt til 17.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.3 / 10 (3028 stemmer)
Kritikerne:
7.2 / 10
 
 

15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk.
 

 
Se trailere (3) Fakta Bilder (5)
Norgespremiere: 04.04.2014
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom, som bare akselererer utover kvelden og natta. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?


Foran kamera:
Samakab Omar (SAM) er 17 år, og er født og oppvokst på Årvoll i Oslo med somaliske foreldre. 11 år gammel startet han med nysirkus, noe som førte til opptredener både på NRK og i Den norske opera. Rollen som Sam i Natt til 17. er Samakabs første filmrolle.

Mohammed Alghoul (AMIR) er 15 år, født i Gaza, Palestina, og har bodd i Norge siden han var 10. Han bor på Furuseth og går på Groruddalen skole. Natt til 17. er Mohammeds første filmrolle, og han har ingen tidligere erfaring som skuespiller.

Thea Sofie Loch Næss (THEA)
Thea er 17 år. Hun er født i Kristiansand, og har bodd i Oslo siden hun var tre. Thea har drevet med teater de siste fem årene, har vært med i reklamefilmer og spilt i tre kortfilmer, og går nå på dramalinjen på Hartvig Nissen skole. Hun har også erfaring som modell for Wow, Topp og Natt og dag. Natt til 17. er hennes første spillefilm.

Bak kamera:
Regissør...

Les alt om filmen

Bilder

 
Se alle bilder Se alle skuespillere (10)

Diskuter filmen