0

American Hustle

American Hustle
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (516 stemmer)
Kritikerne:
7.7 / 10
 
 

70-talls krimdrama med 10 Oscar-nominasjoner og Golden Globe for beste film
 

 
Se trailere (5) Fakta Bilder (13)
Norgespremiere: 28.02.2014
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: David O. Russell

Kinopremiere: 28.02.2014
Drama / Gangsterfilm
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta Se alle trailere (5)

Om filmen

Spennende Oscar-nominert krimdrama basert på en av 70-tallets mest ekstraordinære skandaler, satt til Jerseys underverden. Med Christian Bale, Amy Adams og Bradley Cooper.


Den brilliante svindleren Irving Rosenfeld (Christian Bale) og hans vakre og utspekulerte partner Sydney Prosser (Amy Adams) livnærer seg på å gi folk falske lån. Paret lever i rusen av stålne penger og kjærlighet. Lykken kan ikke vare, og en dag banker FBI på døren og avslører hele operasjonen. Paret blir presset av den ville og suksesshigende FBI-agenten Richie DiMaso (Bradley Cooper) til å samarbeide med byrået.

DiMaso tvinger dem inn i Jerseys underverden med bestikkelser og mafia. En lidenskapelig borgemester blir fanget mellom FBI og svindlerne - samtidig som Irvings uforutsigbare kone Rosalyn (Jennifer Lawrence) plutselig kan bli den som får hele korthuset til å rase.

"American Hustle" er nominert til hele 10 Oscar-priser inkludert for beste film, beste mannlige og kvinnelige hovedrolle. Den har også vunnet tre prestisjefylte Golden Globe-priser, for beste film samt for beste hovedrolle...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen