0

The Bling Ring

The Bling Ring
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.6 / 10 (451 stemmer)
Kritikerne:
6.9 / 10
 
 

Bygget på sann historie om tenåringer som bryter seg inn hos kjente Hollywood-stjerner
 

 
Se trailere (4) Fakta Bilder (17)
Norgespremiere: 28.06.2013
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Sofia Coppola

Kinopremiere: 28.06.2013
Drama
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

En gjeng tenåringer, besatte av mote og berømmelse, gjør innbrudd i kjente personers hjem i Hollywood. "The Bling Ring" er en film basert på virkelige hendelser, fra "Lost in Translation"-regissør Sofia Coppola.


Drevet av ønsket om å eie de samme klærne og den samme pynten som sine forbilder blant Hollywood-kjendisene, sporer de opp sine ofre på nettet og bryter seg inn i hjemmene deres. Utbyttet er designerklær, smykker og andre eksklusive statusobjekter.

"The Bling Ring" er inspirert av virkelige hendelser rundt en gjeng ressurssterke ungdommer fra Los Angeles-området, som ble en av de mest aktive innbruddsligaene i Hollywood-områdets historie. Historien er et eksempel på hvor langt man kan gå i jakten på luksus og forhøyet status. Det som startet som en lek utviklet seg i helt gal retning, og medlemmene i The Bling Ring ble utsatt for fristelser mange ungdommer kunne fått problemer med å motstå.

Filmen ble valgt ut som åpningsfilm i programmet "Un certain regard" ved filmfestivalen i Cannes, 2013. I rollene møter vi bl.a. Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga og Katie Chang, og for regi og...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen