0

My summer of love

My summer of love
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (139 stemmer)
Kritikerne:
6.9 / 10
 
 

En berusende film fra den prisvinnende regissøren Paul Pavlikovsky. "My summer of love" er...
 

 
Fakta
Norgespremiere: 15.07.2005
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Paul Pavlikovsky

Kinopremiere: 15.07.2005
Drama
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

En berusende film fra den prisvinnende regissøren Paul Pavlikovsky. "My summer of love" er en historie om begjær og kampen for kjærlighet og håp i en verden hvor begge deler virker umulig.


Mona (Nathalie Press) har akkurat fått tak i en fet moped som bare kostet en hundrings. Ingen motor, men likevel et bra kjøp. Hun bor sammen med broren Phil (Paddy Considine), som tidligere drev en pub, men som nå har sett lyset. Da han oppdaget Gud la han boozen på hylla. Tamsin (Emily Blunt) er rik, men preget at det dekadente livet hun tiltrekkes av.

Mona og Tamsin møtes i utkanten av den rolige Yorkshire-landsbyen, og et intenst og uvanlig vennskap utvikler seg. Tamsin er ganske underlig, på en måte litt skadeskutt. Mona er røff i kantene, og rimelig morsom. Tamsins stor sjarm hekter Mona på kroken.

Tamsin og Mona ønsker å flykte fra sine liv, men Phil har jo møtt Gud. Han vil redde dem - og alle andre. Mona vill ha sin gamle og dristige bror Phil tilbake, den broen hun elsket. Tamsin vil finne ut hva som skal til for å knekke ham.

Profil: Paul Pavlikovsky (manus og regi)
Litteratur-...

Les alt om filmen

Diskuter filmen