0

Pacific Rim

Pacific Rim
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.5 / 10 (1087 stemmer)
Kritikerne:
7.5 / 10
 
 

Actionfylt og eventyrlig science fiction fra den visjonære filmskaperen Guillermo del Toro
 

 
Se trailere (10) Fakta Bilder (14)
Norgespremiere: 02.08.2013
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Guillermo del Toro

Kinopremiere: 02.08.2013
Action / Sci-Fi
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta Se alle trailere (10)

Om filmen

"Pacific Rim" er en en actionfylt science fiction-film fra Guillermo del Toro, hvor menneskene må bruke gigantiske roboter for å beskytte seg mot en rominvasjon.

"Pacific Rim" kommer i 3D og 2D. 


Da de enorme monstrene, kalt Kaijuer, steg opp fra havet, startet en krig som krevde millioner av liv og kostet menneskene mesteparten av deres ressurser gjennom mange års krigføring. For å nedkjempe monstrene utviklet menneskene såkalte Jaegers, massive kjemperoboter, styrt simultant av to piloter med en felles tankekraft.

Men de menneskeskapte Jaegerene ble nærmest forsvarsløse i kampen mot de nådeløse Kaijuene. I et desperat siste forsøk på å redde menneskeheten fra avgrunnen tvinges styrkene til å vende seg mot det som kan være siste utvei: en eks-pilot (Charlie Hunnam) og en utrent lærling (Rinko Kikuchi), satt sammen i team for å styre en legendarisk men tilsynelatende foreldet Jaeger fra fortiden.

Sammen utgjør de to et lag som blir menneskehetens aller siste håp - for å avverge den siste og tilintetgjørende apokalypsen.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.