0

The Apparition

The Apparition
 
 

Fryktelige hendelser inntreffer hjemme hos det unge paret Kelly (Ashley Greene) og Ben (Sebastian...
 

 
Fakta
Ingen forestillinger tilgjengelig

Fakta

Regi: Todd Lincoln

Kommer: Kommer ikke på kino
Skrekkfilm / Thriller
Flere fakta

Om filmen

Fryktelige hendelser inntreffer hjemme hos det unge paret Kelly (Ashley Greene) og Ben (Sebastian Stan). De oppdager at de hjemsøkes av et vesen som ved et uhell ble manet frem i et parapsykologisk eksperiment ved et universitet.


Fryktelige hendelser inntreffer hjemme hos det unge paret Kelly (Ashley Greene) og Ben (Sebastian Stan). De oppdager at de hjemsøkes av et vesen som ved et uhell ble manet frem i et parapsykologisk eksperiment ved et universitet. Det fryktelige vesenet næres av frykten deres, og plager dem uansett hvor de prøver å flykte. Deres siste håp er en ekspert innen overnaturlige fenomener (Tom Felton), men selv med hans hjelp er det kanskje for sent å redde seg selv fra denne fryktelige kraften.

Todd Lincoln spillefilmdebuterer som regissør av "The Apparition," basert på et manuskript han skrev sammen med Carl Ellsworth ("Red Eye", "Disturbia"). På rollelisten står også Ashley Greene ("Twilight"-filmene), Sebastian Stan (TV-serien "Gossip Girl"), Tom Felton ("Harry Potter"-filmene), Julianna Guill ("Friday the 13th"), Luke Pasqualino (TV-serien "Skins") og Suzanne Ford ("You, Me and Dupree")....

Les alt om filmen

Diskuter filmen