0

Shallow Hal

Shallow Hal
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.7 / 10 (35 stemmer)
Kritikerne:
6.2 / 10
 
 

KUN DEN FETESTE DAMA ER BRA NOK... Farrelly brødrene, kjent fra tidligere filmsuksesser som...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (8)
Norgespremiere: 26.12.2001
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

KUN DEN FETESTE DAMA ER BRA NOK... Farrelly brødrene, kjent fra tidligere filmsuksesser som "Alle elsker Mary", "Dum &sDummere" og "Jeg, meg og Irene", gir deg nå en ny ellevill komedie.


Dette er historen om Hal Larsen (Jack Black kjent fra bl.a. "High Fidelity"), som er så grunn at han kun bedømmer jenter utifra deres utseende. Er de ikke smellvakre fotomodeller er de ingenting for Hal.

Men så treffer han sin STOORE kjærlighet...

På sitt fars dødsleie, lover Hal på tro og ære å kun gå ut med de aller, aller peneste jentene. Har de ikke utseendet og kroppen til en fotomodell, er de fullstendig uinteressante for Hal.

Men så en dag treffer Hal på guruen Tony Robbins, som hypnotiserer ham til å kun verdsette en kvinnes indre skjønnhet. Fra før å kun bedømme jenter utifra hvordan de så ut, er det nå kun det indre som teller for Hal.

Hal faller pladask for Rosemary (Gwyneth Paltrow), som er ekstremt overvektig og alt annet enn attraktiv. Ingen andre ser det Hal ser i Rosemary, men spørsmålet blir hvorvidt deres kjærlighet vil fortsett når Hals like grunne venn, Mauricio...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (12)

Diskuter filmen