0

Michael Clayton

Michael Clayton
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
5.8 / 10 (333 stemmer)
Kritikerne:
8.1 / 10
 
 

Fra filmskaperne bak "The Firm" og "Erin Brockowich" kommer en intens thriller med George ...
 

 
Fakta Bilder (11)
Norgespremiere: 26.10.2007
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Tony Gilroy

Kinopremiere: 26.10.2007
Thriller
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Fra filmskaperne bak "The Firm" og "Erin Brockowich" kommer en intens thriller med George Clooney som Michael Clayton, en mann som blir satt til å løse en vanskelig og uvanlig sak for sitt firma: Sin egen tilstedeværelse og person.


Det er natt, klokken viser 03.00. Et advokatkontor i en snødekket Manhattan-skyskraper er fortsatt belyst og i full aktivitet. I en fengselcelle i Milwaukee sitter den briljante advokaten Arhur Edens og grunner på hvordan han kunne miste kontrollen i retten. Hvordan kunne han, midt i prosedyren, kastet klærne og proklamere sin kjærlighet til en 19 år gammel jente på andre siden av rommet. På en avsidesliggende landevei legger Michael Clayton (George Clooney) bilen over til siden for å få litt luft. Bare sekunder etter at han forlater bilen eksploderer en bombe.

Hva kobler disse hendelsene sammen? Svaret er Michael Clayton. Han er advokatfirmaet Kennr, Bach og Leedens usynlige mann. Clayton er den man kontakter når klienter er involvert i forsvinningsulykker de ikke kan være bekjente med; mannen direktøren ringer når hans kone har fått bank av sin siste elsker.

Når Michael får i oppdrag...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen