0

Regnmakeren

John Grisham's The Rainmaker
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (14 stemmer)
 
 

Rudy Baylor (Matt Damon) er en ung, uerfaren advokat, en potensiell kommende stjerne, så...
 

 
Fakta
Norgespremiere: 13.03.1998
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Rudy Baylor (Matt Damon) er en ung, uerfaren advokat, en potensiell kommende stjerne, så sant han er heldig nok å få en jobb. Rudy henvender seg til flere advokatfirmaer, også noen av den mer tvilsomme typen. Det er nettopp hos en av disse han får napp.


Bruiser Stone (Mickey Rourke) er villig til å la Rudy gjøre en del drittjobber, inklusive såkalt ambulansejakt. Det innebærer sykehusbesøk hos personer som uforskyldt har blitt innblandet i en ulykke og overtale pasientene til å overlate forsikringssøksmålet til dem.

Det tar ikke lang tid før Bruiser Stone er ettersøkt av FBI og forlater landet. Rudy slår seg sammen med Stones medarbeider Deck Shifflet (Danny DeVito), en "advokat" som etter 6 forsøk fortsatt ikke har bestått eksamen, men som likevel kjenner rettssystemet ut og inn. Sammen tar de seg av et par saker Rudy hadde påtatt seg mens han fortsatt var student. En av disse involverer forsikringsselskapet Great Benefits, som nekter å utbetale en forsikringssum til en familie hvor sønnen har fått diagnosen leukemi.

Rudy stiller i retten mot et firma som har valgt sine advokater med omhu, i en sak som kan ryste forsikringsselskapene,...

Les alt om filmen

Diskuter filmen