0

Next

Next
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (250 stemmer)
Kritikerne:
4.3 / 10
 
 

Chris "Frank Cadillac" Johnson (Nicolas Cage) har spesielle evner som gjør ham enestående ...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (11)
Norgespremiere: 04.05.2007
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Lee Tamahori

Kinopremiere: 04.05.2007
Action
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

Chris "Frank Cadillac" Johnson (Nicolas Cage) har spesielle evner som gjør ham enestående her i verden. Han kan forutse alt som skal skje, så fremt det ikke er lenger enn to minutter inn i fremtiden.


Det ekstraordinære talentet er til stor hjelp når han opptrer som magiker og tankeleser på et småslitent etablissement i Las Vegas. Det er heller ingen ulempe ved spillebordene, når han slår seg ned og håver inn de pengebeløpene han måtte trenge.

Men hans merkelige måte å lykkes på har ikke gått hans omgivelser ubemerket forbi. Chris blir plutselig en ettersøkt mann når firmaet som tar hånd om hotellsikkerheten bestemmer seg for å se nærmere på magikerens mystiske flaks ved spillebordene. Også FBI-agent Callie Ferris (Julianne Moore) er på jakt etter den ettersøkte. Hun er overbevist om at Chris kan hjelpe henne i arbeidet med å avsløre gjerningsmennene bak en livsfarlig plan. En stor terroraksjon - på globalt nivå.

Oscar-vinner Niclas Cage, Oscar-nominerte Julianne Moore og Jessica Biel utgjør stjernelaget i denne action-thrilleren fra Revolution Studios. Filmen er regissert av ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.