0

Next

Next
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (250 stemmer)
Kritikerne:
4.3 / 10
 
 

Chris "Frank Cadillac" Johnson (Nicolas Cage) har spesielle evner som gjør ham enestående ...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (11)
Norgespremiere: 04.05.2007
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Lee Tamahori

Kinopremiere: 04.05.2007
Action
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

Chris "Frank Cadillac" Johnson (Nicolas Cage) har spesielle evner som gjør ham enestående her i verden. Han kan forutse alt som skal skje, så fremt det ikke er lenger enn to minutter inn i fremtiden.


Det ekstraordinære talentet er til stor hjelp når han opptrer som magiker og tankeleser på et småslitent etablissement i Las Vegas. Det er heller ingen ulempe ved spillebordene, når han slår seg ned og håver inn de pengebeløpene han måtte trenge.

Men hans merkelige måte å lykkes på har ikke gått hans omgivelser ubemerket forbi. Chris blir plutselig en ettersøkt mann når firmaet som tar hånd om hotellsikkerheten bestemmer seg for å se nærmere på magikerens mystiske flaks ved spillebordene. Også FBI-agent Callie Ferris (Julianne Moore) er på jakt etter den ettersøkte. Hun er overbevist om at Chris kan hjelpe henne i arbeidet med å avsløre gjerningsmennene bak en livsfarlig plan. En stor terroraksjon - på globalt nivå.

Oscar-vinner Niclas Cage, Oscar-nominerte Julianne Moore og Jessica Biel utgjør stjernelaget i denne action-thrilleren fra Revolution Studios. Filmen er regissert av ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen