0

Modig

Brave
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.1 / 10 (3185 stemmer)
Kritikerne:
6.8 / 10
 
 

"Modig" er den neste storfilmen fra Disney Pixar, og historien finner sted i det værbitte ...

 

 
Se trailere (5) Fakta Bilder (16)
Norgespremiere: 31.08.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Brenda Chapman

Kinopremiere: 31.08.2012
Eventyr / Familiefilm / Animasjon
Aldersgrense: 7 år
Flere fakta Se alle trailere (5)

Om filmen

I "Modig" møter vi den dyktige bueskytteren Merida som er den impulsive datteren til kong Fergus og dronning Elinor. Fast bestemt på å gå sine egne veier i livet, trosser Merida en eldgammel skikk som er hellig for de høyrøstede landsherrene: Digre Lord MacGuffin, gretne Lord Macintosh og den kranglevorne Lord Dingwall.


Den dyktige bueskytteren Merida er den impulsive datteren til kong Fergus (Billy Connolly) og dronning Elinor (Emma Thompson). Fast bestemt på å gå sine egne veier i livet, trosser Merida en eldgammel skikk som er hellig for de høyrøstede landsherrene: Digre Lord MacGuffin (Kevin McKidd), gretne Lord Macintosh (Craig Ferguson) og den kranglevorne Lord Dingwall (Robbie Coltrane). Helt utilsiktet skaper Meridas handlinger kaos og raseri i riket, og da hun henvender seg til en eksentrisk gammel heks (Julie Walters) for å få hjelp, får hun oppfylt et ønske som blir skjebnesvangert. Farene som følger tvinger Merida til å oppdage betydningen av sant mot for å bryte en dyrisk forbannelse før det er for sent.

Regissert av Mark Andrews og Brenda Chapman, og produsert av Katherine Sarafian, er "Modig" et storslagent og hjertevarmt eventyr med uforglemmelige rollefigurer og den velkjente Pixar-humoren...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen