0

The Fast and The Furious

The Fast and The Furious
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.7 / 10 (320 stemmer)
 
 

Heftig actionthriller om en ung politibetjent som går undercover for å infiltrere en gjeng...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (13)
Norgespremiere: 16.11.2001
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

Heftig actionthriller om en ung politibetjent som går undercover for å infiltrere en gjeng i Los Angeles som er mistenkt for ulovlig bilkapring.


De har bensin i blodet og hormoner i bensinen. De lever for og i sine biler. Skinnende, topptrimmede og alltid med en overraskelse eller to under panseret. Det ligger tusenvis av timer og dollars bak disse maskinene.

De behersker landeveiene og møtes for å prøve krefter i ulovlige gateløp når mørket faller på og politiet har annet å gjøre. De satser gjerne et par tusen dollar for å konkurrere med den regjerende mester i håp om å komme først i mål. Eller bilen brukes som startpremie.

Det er det Brian (Paul Walker) gjør denne kvelden i håp om å bli lagt merke til av Dominic Toretto (Vin Diesel), en av heltene i miljøet og en mester bak rattet. Selvfølgelig brenner Paul kruttet alt for tidlig - eller rettere sagt lystgassen som skal øke aksellerasjonen - og taper....

Imidlertid er politiet på vei. De raske bilene sprer seg og alle spor etter gateløp forsvinner. Men Dominic er for kjent....

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen