0

Fast & Furious

Fast & Furious
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.2 / 10 (3010 stemmer)
Kritikerne:
6.1 / 10
 
 

Fra ulovlige gateløp i Los Angeles og hvitvasking av penger i Miami til drifting på spesiallagede...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (25)
Norgespremiere: 03.04.2009
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Det er mer enn åtte år siden den tidligere forbryteren Dominic Toretto (Diesel) kjørte over den meksikanske grensen og begynte et liv som flyktning. Nå lever han på rømmen i et lite hus på stranden i Den dominikanske republikk hvor han prøver å starte et nytt liv sammen med den eneste rest av sin fortid, Letty (Rodriguez). Men han vet at myndighetene til en hver tid kun er noen skritt bak ham.

 


Da en han elsker tragisk dør, fører det ham tilbake til LA og Dom gjenopptar sin strid med agent Brian O'Conner (Walker). Men så blir de tvunget til å konfrontere en felles fiende, en sosiopatisk narkotikaboss som oversvømmer USA med sitt dødelige produkt. Dom og Brian må begi seg inn på en ny usikker allianse med hverandre hvis de skal klare å utmanøvrere ham samt hevne tragedien han påførte Dom's lille familien av venner.
For å infiltrere de lysskye nettverkene må de gjøre seg fortjent til en plass på et forbryterlag som smugler heroin av høy kvalitet over grensen fra Mexico gjennom et virrvarr av tunneler skåret inn i noen grotter. To løytnanter i kartellet, Campos (John Ortiz,) og Fénix (Laz Alonso), er de eneste som kan gi Dom og Brian den tilgangen de trenger og svarene de leter etter.
I likhet med Dom, gjenoppdager også hans søster Mia (Brewster) og Brian familiebåndene som ble revet...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (11)

Diskuter filmen