0

Som du ser meg

Som du ser meg
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.6 / 10 (710 stemmer)
Kritikerne:
6.9 / 10
 
 

Hva skjer med oss når folk ikke oppfører seg som de skal?
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (17)
Norgespremiere: 14.09.2012
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

En sykepleier havner i en arbeidskonflikt fordi hun slår om til engelsk når hun blir usikker. En oversetter setter sin integritet på spill i det hun overtales til å oversette en bok hun ikke kan stå inne for. En eldre dame og hennes datter føler seg ydmyket i det de blir tilbudt en milliongave fra en slektning.


SOM DU SER MEG er en varm og nyansert film om mennesker som alle vil godt, men ender opp med å såre hverandre. Om hvordan mennesker som handler ut fra integritet og følelser oppfattes som vanskelige i et samfunn der idealet er at man skal oppføre seg rasjonelt. En leken tragikomedie om hvordan det som fortoner seg som en bagatell for én person, kan føles som en bunnløs katastrofe for en annen.

Filmen vant Viaplays nordiske filmpris under filmfestivalen i Haugesund. Regissør Dag Johan Haugerud deler prisen på 75. 000 kroner med filmens produsenter, Yngve Sæther og Sigve Endresen fra Motlys.
Juryens begrunnelse lyder blant annet slik:
"Denne filmen inviterer oss inn i et univers vi ikke vil forlate. Det er en enkel fortelling om komplekse følelser og relasjoner. Den er personlig, modig og tro mot sin egen visjon. Hjertevarm og skarpsindig på samme tid."

Filmen har også høstet glimrende anmeldelser...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen