0

Nøkkelen

Skeleton Key
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
5.8 / 10 (197 stemmer)
Kritikerne:
6.2 / 10
 
 

Langt ute i Lousianas sump er det moderne USA kun svakt representert. Her snakkes det fortsatt...
 

 
Fakta
Norgespremiere: 12.08.2005
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Iain Softley

Kinopremiere: 12.08.2005
Spenning
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

Langt ute i Lousianas sump er det moderne USA kun svakt representert. Her snakkes det fortsatt cajun fransk, og de lokale dyrker en sær overtro basert på afrikanske, franske, karibiske og spanske røtter som har en dyster makt over dem.


Det bekymrer ikke en moderne jente som Caroline, som har blitt ansatt for å ta seg av den eldre og pleietrengende Ben Deveraux slik at han kan få leve sine siste dager i huset sammen med sin kone Violet. Men den gamle plantasjeeiendommen gjemmer på en uhyggelig historie, som kaster lange skygger.

På en eller annen måte virker den gamle Ben skremt, og Caroline får mistanke om at det ligger okkulte ritualer bak hans frykt. Ikke at hun tror på den slags, men hva hvis han gjør det..
Jo lengre hun beveger seg inn i løsningen av mysteriet som gjemmer seg bak en låst dør på husets loft, desto mer begynner hun å tro at det ligger en sannhet bak ryktene. Og når man først tror på det, blir frykten forferdelig virkelig!

Kate Hudson tar i rollen som Caroline opp kampen mot den mørkeste siden av Voodoo-religionen, nemlig den sorte magi som kalles Hoodoo. Som det gamle ekteparet sees Gena Rowlands...

Les alt om filmen

Diskuter filmen