0

Lara Croft: Tomb Raider - Livets Vugge

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (750 stemmer)
Kritikerne:
6.0 / 10
 
 

"Pandoras Eske", som sies å huse en ubeskrivelig ondskap, ligger gjemt på det afrikanske ...
 

 
Se trailer Fakta
Norgespremiere: 15.08.2003
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Jan De Bont

Kinopremiere: 15.08.2003
Action
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

"Pandoras Eske", som sies å huse en ubeskrivelig ondskap, ligger gjemt på det afrikanske kontinentet, i et område kjent som "Livets Vugge".


Den stormannsgale professoren Dr. Jonathan Reiss (Ciarán Hinds) er besatt av idéen om å temme de onde kreftene som finnes i Esken. Nå er det opp til "tempelrøveren" Lara Croft (Angelina Jolie) å finne den sagnomsuste Esken før den faller i Reiss' hender. Reiss må stoppes for enhver pris, og Lara Croft er siste skanse i kampen for å bevare Livet som vi kjenner det, og hindre den skruppelløse Reiss i å oppnå sin ytterste målsetning; verdensherredømme.

Angelina Jolie er tilbake i rollen som Lara Croft, tempelrøveren, den første kvinnelige filmskikkelsen som er basert på et dataspill-konsept. "Tomb Raider"-serien er blitt en av de mest populære spillserier noensinne, og den dataanimerte heltinnen i spillet, Lara Croft, utviklet seg til en kultfigur på linje med en hvilken som helst annen Hollywood-stjerne. "Lara Croft: Tomb Raider - Livets Vugge " er den andre filmen om Lara Croft, og flere...

Les alt om filmen Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.