0

Lara Croft: Tomb Raider - Livets Vugge

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (750 stemmer)
Kritikerne:
6.0 / 10
 
 

"Pandoras Eske", som sies å huse en ubeskrivelig ondskap, ligger gjemt på det afrikanske ...
 

 
Se trailer Fakta
Norgespremiere: 15.08.2003
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Jan De Bont

Kinopremiere: 15.08.2003
Action
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

"Pandoras Eske", som sies å huse en ubeskrivelig ondskap, ligger gjemt på det afrikanske kontinentet, i et område kjent som "Livets Vugge".


Den stormannsgale professoren Dr. Jonathan Reiss (Ciarán Hinds) er besatt av idéen om å temme de onde kreftene som finnes i Esken. Nå er det opp til "tempelrøveren" Lara Croft (Angelina Jolie) å finne den sagnomsuste Esken før den faller i Reiss' hender. Reiss må stoppes for enhver pris, og Lara Croft er siste skanse i kampen for å bevare Livet som vi kjenner det, og hindre den skruppelløse Reiss i å oppnå sin ytterste målsetning; verdensherredømme.

Angelina Jolie er tilbake i rollen som Lara Croft, tempelrøveren, den første kvinnelige filmskikkelsen som er basert på et dataspill-konsept. "Tomb Raider"-serien er blitt en av de mest populære spillserier noensinne, og den dataanimerte heltinnen i spillet, Lara Croft, utviklet seg til en kultfigur på linje med en hvilken som helst annen Hollywood-stjerne. "Lara Croft: Tomb Raider - Livets Vugge " er den andre filmen om Lara Croft, og flere...

Les alt om filmen Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen