0

Lord of War

Lord of War
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.8 / 10 (77 stemmer)
Kritikerne:
6.0 / 10
 
 

"Lord of War" - filmen som avslører den illegale våpenhandelen
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (13)
Norgespremiere: 11.11.2005
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Den russiskfødte amerikaneren Yuri Orlov (Nicolas Cage) er våpensmugler. Han er en nedrig mann som leker med andre menneskers liv og død for å gjøre seg selv rik.


Han kjøper billige våpen og stridsvogner fra de tidligere Sovjetstatene og selger dem dyrt til terroristgrupper og regjeringer i krigsherjede områder i Afrika og Midtøsten. Han har tatt i bruk alle tenkelige knep for å komme seg til topps, men så møter han, helt uventet, sin verste fiende; samvittigheten.

Hawke (Ethan Hawke), Interpol-agenten som har i oppdrag å avsløre den internasjonale våpensmugleren, starter jakten på Yuri, som på sin side finner ut at det ikke er lett å legge bak seg et liv med damer, våpen og rikdom når ikke en gang dine verste fiender vil du skal slutte.

Yuri er en slags antihelt, blottet for moral og med nådeløs opptreden. Samtidig elsker han familien sin og er veldig beskyttende overfor sin yngre bror, Vitale. Vitale er en vill og gal partytype som innerst inne drømmer om å kunne gi opp sin kriminelle løpebane, men kjærligheten til vakre kvinner og våpen...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (10)

Diskuter filmen