0 0

Huset ved vannet

The Lake House
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.2 / 10 (188 stemmer)
Kritikerne:
5.0 / 10
 
 

Hvordan kan du unngå å miste noen du aldri har møtt?
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 11.08.2006
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Alejandro Agresti

Kinopremiere: 11.08.2006
Drama
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

Om filmen

Legen Kate Forster og arkitekten Alex Wyler er i ferd med å bli forelsket - etter lang tids brevveksling. Begge lengter etter å ta skrittet videre og møtes. Det er bare ett, gåtefullt problem som må løses: De lever to år adskilt...


Dr. Kate Forster føler det er på tide med en forandring i livet. Hun forlater forstaden i Illinois der hun fullførte turnustjenesten og får jobb ved et travelt sykehus i Chicago. Det er én ting hun reiser fra motvillig - det unike glasshuset hun har leid. Det er luftig, lyst og elegant, med store vinduer og utsikt mot en rolig sjø. Det er et sted hvor hun kunne være seg selv.
Det er en vintermorgen i 2006 da Kate flytter. På vei til byen legger hun en lapp i postkassen til den som skal overta huset. Hun ber om at han skal ettersende posten. Hun skriver også at merkene etter poter på inngangsdøren var der da hun flyttet inn.
Den neste beboeren ser et ganske annet bilde da han kommer. Arkitekten Alex Wyler finner et dårlig vedlikeholdt hus ved sjøen. Det er støvete, møkkete og nedgrodd av ugress. Og potefarene er ikke å se noen steder.
Huset betyr noe spesielt for Alex. I lykkeligere tider...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen