0

Mesterkokken

Comme un chef
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (61 stemmer)
Kritikerne:
5.0 / 10
 
 

- En kulinarisk komedie.
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (4)
Norgespremiere: 23.11.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Daniel Cohen

Kinopremiere: 23.11.2012
Komedie
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

Jacky Bonnot er 32 år. Han elsker gourmetmat, og med sitt udiskutable talent drømmer han om å åpne sin egne, utsøkte restaurant.


Men Jacky har ikke mulighet til å følge drømmene sine. Den finansielle situasjonen han og hans kone står overfor fører til at han må takke ja til ulike strøjobber han aldri klarer å beholde. En dag møter han Alexandre Lagarde (Jean Reno), en berømt kokk med flere Michelin-stjerner. Lagarde er i alvorlig konflikt med den nye administrerende direktøren i konsernet som eier restauranten hans, og på desperat jakt etter en ung assistent som kan hjelpe han med en ny, spennende meny før Michelin-guidens kritikere kommer for å bedømme maten hans.

Regissør Daniel Cohen har laget en fornøyelig og kulinarisk komedie med god fransk mat i sentrum. Filmen ironiserer på klassisk fransk vis over den nye mattrenden med molekylær gastronomi når den pretensiøse stjernekokken spilt av Jean Reno blir konfrontert av det faktum at han holder på å miste sin plass på den kulinariske tronen. Regissør Daniel Cohen ...

Les alt om filmen

Bilder

 
Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.