0

Mesterkokken

Comme un chef
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (61 stemmer)
Kritikerne:
5.0 / 10
 
 

- En kulinarisk komedie.
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (4)
Norgespremiere: 23.11.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Daniel Cohen

Kinopremiere: 23.11.2012
Komedie
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

Jacky Bonnot er 32 år. Han elsker gourmetmat, og med sitt udiskutable talent drømmer han om å åpne sin egne, utsøkte restaurant.


Men Jacky har ikke mulighet til å følge drømmene sine. Den finansielle situasjonen han og hans kone står overfor fører til at han må takke ja til ulike strøjobber han aldri klarer å beholde. En dag møter han Alexandre Lagarde (Jean Reno), en berømt kokk med flere Michelin-stjerner. Lagarde er i alvorlig konflikt med den nye administrerende direktøren i konsernet som eier restauranten hans, og på desperat jakt etter en ung assistent som kan hjelpe han med en ny, spennende meny før Michelin-guidens kritikere kommer for å bedømme maten hans.

Regissør Daniel Cohen har laget en fornøyelig og kulinarisk komedie med god fransk mat i sentrum. Filmen ironiserer på klassisk fransk vis over den nye mattrenden med molekylær gastronomi når den pretensiøse stjernekokken spilt av Jean Reno blir konfrontert av det faktum at han holder på å miste sin plass på den kulinariske tronen. Regissør Daniel Cohen ...

Les alt om filmen

Bilder

 
Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen