0

The Raven

The Raven
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.0 / 10 (124 stemmer)
Kritikerne:
5.8 / 10
 
 

I denne tøffe thrilleren slår Edgar Allan Poe (John Cusack - Being John Malkovich) seg sammen...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 18.05.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: James McTeigue

Kinopremiere: 18.05.2012
Thriller
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

I denne tøffe thrilleren slår Edgar Allan Poe (John Cusack - Being John Malkovich) seg sammen med en ung detektiv fra Baltimore (Luke Evans - Immortals) for å slå kloa i en gal seriemorder som bruker Poes egne fortellinger som utgangspunkt for en rekke brutale drap. Filmen er regissert av James McTeigue (V For Vendetta), og blant de andre skuespillerne er Alice Eve (Sex And The City 2), Brendan Gleeson (Harry Potter) og Oliver Jackson-Cohen (Faster).


Når likene av en mor og en datter blir funnet ille tilredt i 1800-tallets Baltimore, gjør detektiv Evan Fields en overraskende oppdagelse: Forbrytelsen er prikk lik et fiktivt mord beskrevet i grotesk detalj i den lokale avisen - som del av en samling fortellinger ført i pennen av den unge forfatteren Edgar Allan Poe som sliter for å få anerkjennelse. Mens Poe blir forhørt av politiet skjer nok et grufullt drap - også det inspirert av en av hans historier.

Når det demrer for Fields at en seriemorder går løs og benytter Poes historier som bakteppe for sine blodige herjinger, ber han forfatteren selv om hjelp for å få slutt på angrepene. Men når det ser ut som noen som står Poe nær vil bli morderens neste offer blir innsatsen enda høyere, og forfatteren av detektivfortellingene må benytte seg av eliminasjonsmetoden - og all sin kløkt - for å løse gåten før det er for sent.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen