0

Gåten Jason Bourne

The Bourne Supremacy
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.1 / 10 (1638 stemmer)
Kritikerne:
6.7 / 10
 
 

De burde latt ham være i fred...
 

 
Fakta
Norgespremiere: 01.10.2004
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

For to år siden trodde Jason Bourne at han hadde gått fra fortiden. Men nå innhenter den ham. Med en gang ballen starter å rulle, er en katt-og-mus-jakt igang, og den Treadstone-utdannede Jason Bourne må vende tilbake til livet som kaldblodig og profesjonell leiemorder.


Bourne og Marie (Franka Potente) har holdt på sine anonyme, hemmelige liv på bekostning av varighet. Hjemsøkt av mareritt og en fortid han ikke kan huske, flytter Bourne Marie fra by til by - og forsøker å holde seg alltid ett skritt foran. En dag, uten forvarsel, kan han risikere å bli dratt tilbake til den verden har håpet på å ha forlatt for alltid.

Når en agent dukker opp i den søvnige landsbyen som har vært deres hjem den siste tiden, må de legge livet bak seg og komme seg unna. Fortiden venter nå på dørstokken og deres eneste valg er å løpe vekk.

Men med en gang ballen har startet å rulle og en katt-og-mus-jakt er i gang, må den Treadstone-utdannede Jason Bourne vende tilbake til livet som kaldblodig og profesjonell leiemorder.

To år tilbake gikk Bourne vekk fra en livet i den livsfarlige verden som skapte ham med en garanti om hevn for den som forsøker å opprette kontakt. Nå som denne...

Les alt om filmen Se alle skuespillere (15)

Diskuter filmen