0

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (1458 stemmer)
Kritikerne:
7.8 / 10
 
 

Leonardo DiCaprio og Tom Hanks spiller hovedrollene i en katt og mus lek i historien om Frank...
 

 
Se trailer Fakta
Norgespremiere: 07.03.2003
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Leonardo DiCaprio og Tom Hanks spiller hovedrollene i en katt og mus lek i historien om Frank Abagnale Jr., den yngste noensinne på FBI's "Most Wanted List". Steven Spielberg regisserer.


Frank W. Abagnale (Leonardo DiCaprio) jobbet som lege, advokat, co-pilot og professor - alt før sin 21. fødselsdag. Han er en mester i illusjon og en begavet bedrager som lurer seg 2,5
millioner dollar med falske sjekker. Og Frank er ennå i high-school!

FBI-agenten Carl Hanratty (Tom Hanks) har gjort det til sin hovedoppgave å arrestere den unge forbryteren og stille ham for retten, men Frank ligger alltid et skritt foran og lokker ham til å fortsette jakten.

Leonardo DiCaprio (Frank Abagnale Jr.) er født i Hollywood og begynte å opptre allerede mens han gikk på barneskolen. Hans første spillefilm var "This Boy's Life" i rollen som Tobias Wolff med Robert De Niro og Ellen Barkin, og DiCaprio fikk lovord for sin overbevisende rolletolkning. Hans neste film var "Hva er i veien med Gilbert Grape?" og han ble både Oscar- og Golden Globe-nominert for rollen som den psykiske handikappete...

Les alt om filmen Se alle skuespillere (16)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.