0

102 dalmatinere (no. versjon)

102 Dalmatians
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.3 / 10 (18 stemmer)
 
 

Fortsettelsen av "101 dalmatinere" med Glenn Close og Gérard Depardieu!
 

 
Fakta
Norgespremiere: 26.12.2000
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Akkurat når det syntes trygt å komme ut av kennelen, så dukker Cruella de Vil opp igjen, og nå er hun ikke alene. Glenn Close vender tilbake som den uforlignelige og onde Cruella. Denne gang har hun selskap av Gérard Depardieu som sin medsammensvorne. Han spiller moteskaperen Jean Pierre Le Pelt. Sammen skaper de kaos i en uskyldig hundeverden i Walt Disney Pictures' levendefilm, 102 DALMATINERE.


Handlingen
Walt Disney Pictures satser enda en gang på komedie, fantasi og høyt tempo i etterfølgeren til den store 1996-suksessen "101 dalmatinere". I den nye filmen blir Cruella løslatt fra fengselet pga. god oppførsel under løfte om at hun aldri mer skal ha noe med pels å gjøre. Men hun klarer ikke å holde sitt løfte lenge og er snart i gang med å planlegge hvordan hun skal skaffe seg sin dalmatinerpels.

Tre år etter at hun stjal hunder i London, er Cruella helt forandret. Hun er ikke lenger fiksert på pels eller blendet av dalmatinere, men er blitt dyrerikets nye redning og hundens beste venn.

Alle forbløffes av Cruellas utrolige forvandling, alle unntatt hennes hundeelskende tilsynsverge, Chloe Simon (Alice Evans). Hun tror ikke på den et sekund. Hennes skepsis forsterkes når Cruella med fullt mediaoppbud går inn og kjøper en hundekennel som har økonomiske vanskeligheter.

Kennelens...

Les alt om filmen Se alle skuespillere (12)

Diskuter filmen