0

Superman Returns

Superman Returns
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.1 / 10 (1071 stemmer)
Kritikerne:
6.7 / 10
 
 

Mannen av stål vender tilbake til Jorda etter fem år.
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (70)
Norgespremiere: 28.07.2006
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Bryan Singer

Kinopremiere: 28.07.2006
Action
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Supermann forsvant på mystisk vis for fem år siden. Krisene på kloden har bare blitt større. Hans livs kjærlighet, Lois Lane, har gått videre i livet. Mannen fra Krypton kommer nå tilbake for å finne sin plass bak menneskene. Men Lex Luthor har andre planer for ham.


Supermann ble født som Kal-El på den fjerntliggende planeten Krypton. Han ble sendt ut i verdensrommet av sin far før planeten eksploderte. Kal-El ble oppdratt av adoptivforeldre på Kent-gården i Kansas. Selv om han er vokst opp blant mennesker, er han ikke en av dem. Under Jordas gule sol kan han gjøre ting de bare kan drømme om. For å fungere blant dem må han leve et dobbeltliv som den milde, anonyme Clark Kent, og så forvandles i hemmelighet til Mannen av stål når verden roper om hjelp.
Nå har Jordas kriser vært uløst i fem år siden Supermann forsvant på mystisk vis. Uten ham har kriminaliteten økt eksplosivt.
Lois Lane, stjernejournalist i Daily Planet og Supermanns sanne kjærlighet, har gått videre siden Supermann forsvant uten et ord. Hun har til og med vunnet den prestisjetunge Pulitzer-prisen for essayet "Hvorfor verden ikke trenger Supermann". Lois har andre ting å tenke på -...

Les alt om filmen Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.