0

Superman Returns

Superman Returns
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.1 / 10 (1076 stemmer)
Kritikerne:
6.7 / 10
 
 

Mannen av stål vender tilbake til Jorda etter fem år.
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (70)
Norgespremiere: 28.07.2006
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Bryan Singer

Kinopremiere: 28.07.2006
Action
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Supermann forsvant på mystisk vis for fem år siden. Krisene på kloden har bare blitt større. Hans livs kjærlighet, Lois Lane, har gått videre i livet. Mannen fra Krypton kommer nå tilbake for å finne sin plass bak menneskene. Men Lex Luthor har andre planer for ham.


Supermann ble født som Kal-El på den fjerntliggende planeten Krypton. Han ble sendt ut i verdensrommet av sin far før planeten eksploderte. Kal-El ble oppdratt av adoptivforeldre på Kent-gården i Kansas. Selv om han er vokst opp blant mennesker, er han ikke en av dem. Under Jordas gule sol kan han gjøre ting de bare kan drømme om. For å fungere blant dem må han leve et dobbeltliv som den milde, anonyme Clark Kent, og så forvandles i hemmelighet til Mannen av stål når verden roper om hjelp.
Nå har Jordas kriser vært uløst i fem år siden Supermann forsvant på mystisk vis. Uten ham har kriminaliteten økt eksplosivt.
Lois Lane, stjernejournalist i Daily Planet og Supermanns sanne kjærlighet, har gått videre siden Supermann forsvant uten et ord. Hun har til og med vunnet den prestisjetunge Pulitzer-prisen for essayet "Hvorfor verden ikke trenger Supermann". Lois har andre ting å tenke på -...

Les alt om filmen Se alle bilder Se alle skuespillere (7)

Diskuter filmen