0

Alpha Dog

Alpha Dog
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.3 / 10 (221 stemmer)
Kritikerne:
5.7 / 10
 
 

Nick Cassavetes (The Notebook, John Q) er regiansvarlig for en imponerende gruppe skuespillere...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (8)
Norgespremiere: 16.03.2007
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Nick Cassavetes (The Notebook, John Q) er regiansvarlig for en imponerende gruppe skuespillere i ALPHA DOG. Filmen er inspirert av virkelige hendelser og tar for seg tre skjebnesvangre dager for en gjeng tenåringer fra Sør-California.


ALPHA DOG er historien om den viljesterke gjenglederen Johnny Truelove (Emile Hirsch). Han lever et bekymringsløst liv som narkolanger på mellomnivå i San Gabriel Valley i Los Angeles. Johnny og gjengen lever i sin egen lille verden uten en eneste bekymring - alt livet dreier seg om er festing og moro og planlegging av den neste begivenheten. Johnny har alltid penger, jenter svermer rundt ham hele tiden, forretningen går strålende og det finnes alltid nok dop til å holde vennene fornøyde.

Unge, pengesterke og på toppen av hierarkiet i sitt selvkonstruerte univers - har handlingene for Johnny og vennene ingen konsekvenser. Hva som helst kan skje. Og i løpet av tre dager under den varme California-solen - er det akkurat dèt det gjør. Med ett er de alle innblandet i en tragisk forbrytelse og må stå til rette for de følelsesmessige og moralske dilemmaene som dette medfører.

Filmen er ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (11)

Diskuter filmen