0

Transformers: De beseirede slår tilbake

Transformers: Revenge of the Fallen
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.0 / 10 (2708 stemmer)
Kritikerne:
5.4 / 10
 
 

Det har nå gått to år siden den unge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) reddet universet fra det ...

 

 
Se trailere (3) Fakta Bilder (16)
Norgespremiere: 24.06.2009
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Det har nå gått to år siden den unge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) reddet universet fra det avgjørende slaget i krigen mellom de to ulike robot rasene. Til tross for hans ekstreme heltegjerning er Sam en helt gjennomsnittelig tenåring.


En tenåring som sliter med hverdagslige bekymringer i det han skal starte på college og forlate sin kjæreste Mikaela (Megan Fox) og sine foreldre (Kevin Dunn og Julie White) for første gang. I tillegg har han en vanskelig jobb med å forklare til sin nye venn og beskyttende robot, Bumblebee, at han skal dra vekk. Sam har som mål å leve et helt normalt liv på universitetet, men for å klare dette må han ignorere sin skjebne.


Sam har gjort sitt beste for å legge konflikten i Mission City bak seg, og gjenoppta sine daglige rutiner. I mellomtiden har kampen mellom Autobotsene og Decepticons, ført til en rekke endringer. Sector 7 er oppløst og dens mest lojale soldat, Agent Simmons (John Turturro), har blitt avskjediget. Et nytt organ, NEST, er opprettet for å ta dens plass. Ved å bruke erfarne feltkommandører som Lennox (Josh Duhamel) og Epps (Tyrese Gibson) forsøker NEST å arbeide side ved side...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (13)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.