0

Transformers: De beseirede slår tilbake

Transformers: Revenge of the Fallen
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.0 / 10 (2718 stemmer)
Kritikerne:
5.4 / 10
 
 

Det har nå gått to år siden den unge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) reddet universet fra det ...

 

 
Se trailere (3) Fakta Bilder (16)
Norgespremiere: 24.06.2009
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Det har nå gått to år siden den unge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) reddet universet fra det avgjørende slaget i krigen mellom de to ulike robot rasene. Til tross for hans ekstreme heltegjerning er Sam en helt gjennomsnittelig tenåring.


En tenåring som sliter med hverdagslige bekymringer i det han skal starte på college og forlate sin kjæreste Mikaela (Megan Fox) og sine foreldre (Kevin Dunn og Julie White) for første gang. I tillegg har han en vanskelig jobb med å forklare til sin nye venn og beskyttende robot, Bumblebee, at han skal dra vekk. Sam har som mål å leve et helt normalt liv på universitetet, men for å klare dette må han ignorere sin skjebne.


Sam har gjort sitt beste for å legge konflikten i Mission City bak seg, og gjenoppta sine daglige rutiner. I mellomtiden har kampen mellom Autobotsene og Decepticons, ført til en rekke endringer. Sector 7 er oppløst og dens mest lojale soldat, Agent Simmons (John Turturro), har blitt avskjediget. Et nytt organ, NEST, er opprettet for å ta dens plass. Ved å bruke erfarne feltkommandører som Lennox (Josh Duhamel) og Epps (Tyrese Gibson) forsøker NEST å arbeide side ved side...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (13)

Diskuter filmen