0

En helt vanlig dag på jobben

En helt vanlig dag på jobben
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
5.8 / 10 (711 stemmer)
Kritikerne:
7.3 / 10
 
 

Spillefilmen "En helt vanlig dag på jobben" bygger på tidligere Se &sHør-journalist Håvard...
 

 
Se trailere (4) Fakta Bilder (14)
Norgespremiere: 12.03.2010
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Terje Rangnes

Kinopremiere: 12.03.2010
Komedie / Drama
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

Om filmen

Spillefilmen "En helt vanlig dag på jobben" bygger på tidligere Se &sHør-journalist Håvard Melnæs bok med samme navn. Dette er den spennende og sanne historien om en ung journalist i landets ledende sladreblad, som byttet ut høye idealer med fet lønn og tvilsomme arbeidsmetoder.


Helt siden Håvard Melnæs var liten drømte han om å bli journalist. Han ville fortelle historier som kunne forandre verden, avsløre maktmennesker og forsvare den lille mann. Det gikk ikke helt som han ønsket, men en slags journalist ble han.

"En helt vanlig dag på jobben" er historien om en ung kjendisjournalist som lar seg rive med av redaktørens formaninger og redaksjonens hallelujarop. Gode forsetter og gamle idealer blir etter hvert byttet ut med fet lønn og tvilsomme arbeidsmetoder - alt for å få den gode historien på trykk.

Filmens handling er lagt til årene da Mette-Marit trådte inn i kongehuset og er en usminket skildring av metodene som ligger bak historiene vi leser om i Nordens mestselgende ukeblad. Selv om Melnæs raskt lærer at penger, smiger og halve sannheter er det som holder trykkpressen i gang, lykkes han ikke helt før han innleder et vennskapsforhold til den kommende...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen