0

The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
8.0 / 10 (900 stemmer)
Kritikerne:
6.9 / 10
 
 

Det er 1991, og den akademisk overmodne og sosialt utilpasse Charlie (Logan Lerman) er usynlig...

 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (5)
Norgespremiere: 09.11.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Stephen Chbosky

Kinopremiere: 09.11.2012
Drama / Romantikk
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Det er 1991, og den akademisk overmodne og sosialt utilpasse Charlie (Logan Lerman) er usynlig for omgivelsene, før et par karismatiske eldre elever tar ham under sine vinger. Den vakre, frilynte Sam (Emma Watson) og hennes fryktløse stebror Patrick (Ezra Miller) geleider Charlie gjennom nye vennskap, hans første kjærlighet, gryende seksualitet, fuktige fester og jakten på den perfekte låt. Samtidig introduserer engelsklæreren Mr. Anderson (Paul Rudd) ham for en verden full av litteratur som setter fart i forfatterdrømmen hans.


Selv om Charlie blomstrer i sin nye, mer voksne verden, blir han ikke kvitt fortidens spøkelser - som blant annet inkluderer bestevennens selvmord og dødsfallet til hans kjære tante. Det er en smerte som ligger tett oppunder overflaten. Når de eldre vennene hans drar hjemmefra for å begynne på college, begynner den skjøre balansen under ham å smuldre, og en sjokkerende avsløring ligger og ulmer i kjølvannet av all sorgen han bærer i seg.

En følsom ung tenåring lærer seg å navigere gjennom pubertetens stormende oppturer og farefylte bølgedaler i The Perks Of Being A Wallflower, en sterk og rørende oppvekstskildring basert på Stephen Chboskys bestselgende ungdomsroman.

Les alt om filmen

Bilder

 
Se alle bilder

Diskuter filmen