0

Never Back Down

Never Back Down
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.2 / 10 (542 stemmer)
Kritikerne:
4.2 / 10
 
 

Never Back Down er historien om Jake Tyler, en tøff tenåring med et stort hjerte, som må...
 

 
Se trailer Fakta Bilder (7)
Norgespremiere: 20.06.2008
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Jeff Wadlow

Kinopremiere: 20.06.2008
Action
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

Never Back Down er historien om Jake Tyler, en tøff tenåring med et stort hjerte, som må lære seg at alle har en kamp i livet.


Orlando, Florida kunne like gjerne vært månen for landsens Jake der timillionerdollarsvillaene ligger på rekke og rad. De priveligerte tenåringene i denne amerikanske drømmen på steroider mangler ingenting: De suser rundt i sitt eksklusive nabolag i svinedyre bilder, ikledd bikinier og flippflopper, og affekterer en livstrett holdning som preger unger som har fått altfor mye altfor raskt. Livet er ikke annet enn en stor fest for dem.

Jake var stjernen på fotballaget hjemme, men i denne nye byen er han helt utenfor. Han betraktes som "den nye fyren" med sin ordknappe fremtreden og bondske bekledning. Jake blir ikke rent ned av nye venner, men det er greit for ham. Han er stille og tilbakeholden og sørger i stillhet over tapet av faren som nylig har gått bort. Det tar dessverre ikke lang tid før Jakes problematiske fortid kommer til overflaten igjen når et videoklipp fra en spektakulær ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen