0

Bienes hemmelige liv

The Secret Life of Bees
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.9 / 10 (645 stemmer)
Kritikerne:
5.5 / 10
 
 

BIENES HEMMELIGE LIV er en rørende film om søken etter kjærlighet, familie og det å ha et ...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (12)
Norgespremiere: 27.02.2009
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

BIENES HEMMELIGE LIV er en rørende film om søken etter kjærlighet, familie og det å ha et sted å tilhøre. Handlingen foregår i Sør Carolina i 1964 da loven om "borgerrettigheter for alle" ble signert. Fjorten år gamle Lily Owens (Dakota Fanning) og hennes husholderske Rosaleen (Jennifer Hudson) velger å rømme fra Lily's brutale far (Paul Bettany) og søker tilflukt hos tre birøkterkvinner (Queen Latifah, Alicia Keys og Sophie Okonedo).


Som eier av en vellykket biefarm, er August Boatwright (Latifah) familiens overhode og styrer med en fast, men kjærlig hånd. Sammen med sine to søstre June (Keys) og May (Okonedo) lever de et fredfylt liv inntil Lily og Rosaleen plutselig dukker opp på døren. Lily danner et helt spesielt bånd til disse kvinnene, og deres unike personligheter hjelper henne komme over tapet av sin egen mor. I dette varme kvinnefellesskapet finner Lily kjærlighet, trygghet og svar på fortidens gåter, og med summende bier og en svart madonna i bakgrunnen staker hun forsiktig ut en ny fremtid.


Filmen er basert på romansuksessen av Sue Monk Kidd, som har solgt godt over 100.000 eksemplarer i Norge.


Dakota Fanning er født i 1994 og er kjent fra mange av sine barneroller. Mest kjent er hun fra filmene ?Klodenes Kamp?, ?Katten i hatten?, ?Man on Fire? og ?Hide and Seek?. Hennes siste film er ?Charlottes...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen