0

Blue Valentine

Blue Valentine
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.4 / 10 (254 stemmer)
Kritikerne:
8.2 / 10
 
 

Nobody baby but you and me
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (14)
Norgespremiere: 15.04.2011
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Derek Cianfrance

Kinopremiere: 15.04.2011
Drama / Romantikk
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

BLUE VALENTINE er en intim og lidenskapelig film om et problemfylt kjærlighetsforhold. Fylt med romantiske minner fra deres nyforelskelse, prøver det unge paret Dean og Cindy å bruke en kveld på å redde sitt mislykkede ekteskap.


Dean og Cindy er et ungt ektepar som begynner å gå lei. Etter seks år sammen, og med en ung datter, bor de i et beskjedent ferdigfabrikkert hus i utkanten av Pennsylvania. Dean tjener til livets opphold som maler, og Cindy som sykepleier. Forholdet har åpenbart mistet gnisten det én gang hadde, og som et siste forsøk på å blåse nytt liv i samværet bestemmer de seg for å bruke et gavekort de har fått til et kjærlighetsmotell. Det temabaserte scifi-rommet hvor de skal tilbringe sin make-it-or-break-it-kveld er passende nok kalt "The future".
Seks år tidligere møtes Dean og Cindy for første gang på et sykehjem i Brooklyn, hvor Cindy er i praksis som sykepleier og Dean er en arbeiderklassegutt på sykebesøk. Cindy er allerede i et forhold, men Dean faller pladask ved første blikk, og bruker sin energiske sjarm for alt det er verdt. Begge formelig stråler av en gjensidig forsterkende glød og ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen