0

Shutter Island

Shutter Island
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.5 / 10 (2613 stemmer)
Kritikerne:
6.3 / 10
 
 

Den Oscar-vinnende regissøren Martin Scorsese presenterer en film basert på en roman av Dennis...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 19.02.2010
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

Den Oscar-vinnende regissøren Martin Scorsese presenterer en film basert på en roman av Dennis Lehane. Shutter Island forteller historien om hjemsøkte mysterier og psykologisk spenning i et sykehus for sinnssyke kriminelle på en festningslignende øy.


Året er 1954, den kalde krigen er på det kaldeste, da U.S. Marshal Teddy Daniels (tre ganger Oscar-nominerte Leonardo DiCaprio) og hans nye partner Chuck Aule (Mark Ruffalo) blir sendt til Shutter Island for å etterforske en forvinningssak. En briljant morderske som var stengt inne i et lukket rom i det ugjennomtrengelige Ashecliffe Hospital, har forsvunnet i løse luften. De ankommer den avsidesliggende forblåste øya og er nå omringet av granskende psykologer og livsfarlige psykiatriske pasienter. Den nifse og ustabile stemning gir hint om at ikke alt er som det skal.
Mens en orkan hamrer nådeløst ned på dem, glir etterforskningen raskt fremover. Men etter hvert som stormen øker, blir mistankene og mysteriene større og mer skremmende enn de forrige. Det dukker opp hint og rykter om mørke konspirasjoner, dystre medisinske eksperimenter, undertrykkende hjernekontroll, hemmelige avdelinger...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (12)

Diskuter filmen