0

The Twilight Saga - Eclipse

The Twilight saga - Eclipse
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.4 / 10 (14014 stemmer)
Kritikerne:
6.0 / 10
 
 

I Eclipse er Bella nok en gang omgitt av farer, når Seattle terroriseres av en rekke mystiske...

 

 
Se trailere (6) Fakta Bilder (27)
Norgespremiere: 30.06.2010
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta Se alle trailere (6)

Om filmen

I Eclipse er Bella nok en gang omgitt av farer, når Seattle terroriseres av en rekke mystiske drap og en ondsinnet vampyr fortsetter sin hevntokt. Midt i alt dette, tvinges hun til å velge mellom sin kjærlighet til Edward og sitt vennskap med Jacob - vel vitende om at avgjørelsen hennes kan nøre opp under kampen mellom varulver og vampyrer. Bella konfronteres nå med sitt livs viktigste beslutning.

Twilight-temasider: ALT om Twilight-sagaen samlet på ett sted!


Samtidig er en krig under oppseiling. Ved å leke med de ukjente sidene av Cullen-familiens mystiske evner, har en uforklarlig kraft skapt en hær av "Nyfødte", med vampyren Riley i spissen. Hæren, bestående av de nyfødte vampyrene er på sitt sterkeste, ondeste og mest blodtørstige i de første månedene av deres overnaturlige tilværelse. Er de et redskap for Victoria i hennes målrettede hevnjakt, eller tilhører dem de allmektige Volturiene, som forsøker å sikre Bellas intensjoner om å bli udødelig?Med mer av spenningen, dramatikken, kjærligheten, vennskapet, sjalusien og begjæret som gjorde Twilight og The Twilight Saga: New Moon til verdenssuksesser, er The Twilight Saga: Eclipse en hevnmotivert og romantisk fortsettelse av den populære vampyrfortellingen.


Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (15)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.