0

Poppers pingviner

Mr. Popper's Penguins
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.0 / 10 (653 stemmer)
Kritikerne:
4.8 / 10
 
 

I den herlige familiekomedien POPPERS PINGVINER møter vi Jim Carrey som den travle forretningsmannen...
 

 
Se trailere (3) Fakta Bilder (11)
Norgespremiere: 26.08.2011
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Mark Waters

Kinopremiere: 26.08.2011
Barnefilm / Familiefilm / Komedie
Aldersgrense: Tillatt for alle
Flere fakta

Om filmen

I den herlige familiekomedien POPPERS PINGVINER møter vi Jim Carrey som den travle forretningsmannen Hr. Popper som plutselig arver seks pingviner. Pingvinene forvandler den hypermoderne New York leiligheten hans til et vinter-eventyrland og livet hans får en helt ny vending. Poppers Pingviner ble filmet i et nediset studio med levende pingviner og er en modernisering av den klassiske boken Herr Poppers pingviner av Richard Atwater.


Tommy Popper vokser opp i Brooklyn, New York. Han gleder seg når faren tar kontakt med han om kvelden via en radio og forteller ham om alle de spennende eventyrene han er med på rundt om i verden.
Mange år senere er han en suksessfull eiendomsmegler på Manhattan og går under tilnavnet Hr. Popper. Han er skilt fra Amanda og har to barn han ser annenhver helg.
Hr. Popper lever et liv i luksus i sin ultramoderne leilighet på Park Avenue og er på god vei til å bli partner i et prestisjefylt firma. Men dette forandrer seg når han en morgen mottar en gave fra sin nylig avdøde far. En treboks med avsenderadresse fra Antarktis viser seg å inneholde en liten pingvin med oransje føtter. En sprell levende pingvin, og ikke en utstoppet en som Hr. Popper først tror!

Siden Hr. Popper ikke har noen intensjoner om å beholde pingvinene tar han kontakt med alt av dyrebutikker, dyrehager og byråer ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen