0

SuperClasico

SuperClásico
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
5.8 / 10 (103 stemmer)
Kritikerne:
6.2 / 10
 
 

- en feel-good film av ypperste sort!
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (8)
Norgespremiere: 11.05.2012
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

Ole Christian Madsen (Flammen og Citronen) har med SuperClásico laget en av årets morsomste, varmeste og mest rørende komedier. SuperClásico er en feel-good film av ypperste sort - med vin, fotball, tango og sydlig temperament kombinert med den lune danske humoren! Kanskje er det dejligst å være norsk i Danmark, men det er slett ikke verst å være dansk i Argentina heller.


I SuperClásico er Christian helt knust etter hans kone, fotballagenten Anna, har forlatt ham til fordel for stjernespilleren Juan Diaz i Buenos Aires. Ekteskapet er slutt, men Christian klarer ikke engang å gå skrevet under på skilsmissepapirene som har ventet på ham i 11 måneder. Impulsivt hopper han på et fly til Buenos Aires med parets 16 år gamle sønn. Påskuddet er at de skal skrive under papirene sammen, men sannheten er at han vil vinne Anna tilbake!

SuperClásico referer til det årlige argentinske fotballoppgjøret mellom erkerivalene Boca Juniors (som Maradona bl.a. spilte for før han dro til Napoli) og River Plate. Å være fotball-fan i Argentina er stor lidenskap. Men i diplomatiske kretser refererer man også til "un caso clásico" - et utrykk som argentinerne bruker om de særdeles hyppige tilfellene hvor europeiske kvinner søker visum for å bosette seg i Argentina etter å ha...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen