0

Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
4.6 / 10 (7341 stemmer)
Kritikerne:
6.4 / 10
 
 

Original og actionfylt vri på det klassiske eventyret.
 

 
Se trailere (5) Fakta Bilder (30)
Norgespremiere: 08.06.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Rupert Sanders

Kinopremiere: 08.06.2012
Action / Drama / Eventyr
Aldersgrense: 11 år - Frarådes barn under 11 år
Flere fakta Se alle trailere (5)

Om filmen

En jeger (Chris Hemsworth) blir befalt av den onde dronningen (Charlize Theron) å ta Snøhvit (Kristen Stewart) med ut i skogen for å drepe henne, men bestemmer seg for å la henne leve. Sammen slår de tilbake mot den onde tyrannen.


I det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart (Twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinneren Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake. Snow White har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth, Thor) som var sent ut for å ta livet av henne. Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke.

Denne fantastiske nye versjonen av det legendariske eventyret er skapt av Joe Roth, produsenten av Alice in Wonderland, produsent Sam Mercer (Den sjette sansen) og den nyskapende regissøren Rupert Sanders.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (13)

Diskuter filmen