0

Drive

Drive
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.3 / 10 (1518 stemmer)
Kritikerne:
8.3 / 10
 
 

Ryan Gosling spiller Driver, stuntsjåfør på dagtid, rømningssjåfør på natten. Det spiller ...
 

 
Se trailere (4) Fakta Bilder (28)
Norgespremiere: 21.10.2011
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Nicolas Winding Refn

Kinopremiere: 21.10.2011
Drama / Action
Aldersgrense: 15 år
Flere fakta

Om filmen

Ryan Gosling spiller Driver, stuntsjåfør på dagtid, rømningssjåfør på natten. Det spiller ingen rolle hva han må gjøre, Driver er mest komfortabel bak rattet på en bil. "Drive" fikk prisen for beste regi ved filmfestivalen i Cannes 2011.


Shannon (Bryan Cranston) er både mentor og manager for Driver. Shannon er fullt klar over Drivers store talent for bilkjøring, og peker ham ut for film- og tv-regissører, så vel som for kriminelle som trenger en til å hjelpe dem i flukten. En del av hver krone går i managerens lomme.

Shannons siste plan er å få på plass penger til et kjøretøy Driver kan bruke i profesjonelle bilrace. Siden Bernie Rose (Albert Brooks) er Shannons rikeste bekjentskap, til tross for at hans kilde til rikdom er noe tvilsom, blir Bernie spurt om å investor i prosjektet. Etter å ha sett Driver i action bak rattet på racerbanen sier Bernie ja, og tar meg seg en tredje mann, Nino (Ron Perlman) på laget.

Bilkjøringens mester, den ensomme Driver er stadig bekymret og ambivalent i forhold til avtalene Shannon gjør for ham. Men en dag skal hans verden forandres. Han møter Irene (Carey Mulligan) i heisen der ...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen