0

Battleship

Battleship
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.6 / 10 (1922 stemmer)
Kritikerne:
5.7 / 10
 
 

Verdenspremiere 11 april (en måned før USA) En skipsflåte blir tvunget til å kjempe mot en...
 

 
Se trailere (5) Fakta Bilder (18)
Norgespremiere: 11.04.2012
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta Se alle trailere (5)

Om filmen

Verdenspremiere 11 april (en måned før USA) En skipsflåte blir tvunget til å kjempe mot en armada med ukjent opphav i denne actionfylte science fiction-filmen. I rollene møter vi blant andre artisten Rihanna, Liam Neeson og Alexander Skarsgård.


Peter Berg (Hancock) produserer og regisserer Battleship, et episk actioneventyr som utspiller seg til sjøs, i skyene og på land idet planeten vår kjemper for å overleve en invasjon fra verdensrommet. Battleship er basert på Hasbros klassiske marinestrategispill. Hovedrollene spilles av Taylor Kitsch som Hopper, en marineoffiser som gjør tjeneste på USS John Paul Jones; Brooklyn Decker som Sam, en fysioterapeut og Hoppers forlovede; Alexander Skarsgård som Hoppers eldre bror, Kommandør Stone på USS Samson; Rihanna som Lt. Raikes, Hoppers kollega og våpenspesialist på USS John Paul Jones, samt den internasjonale superstjernen Liam Neeson som Hopper og Stones overordnede (og Sams far), Admiral Shane.

Battleship er medprodusert av Brian Goldner og Bennett Schneir i Hasbro, som også har stått bak Transformers-filmfranchisen, samt Scott Stuber (Trøbbel i paradis), Sarah Aubrey (The Kingdom)...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (15)

Diskuter filmen