0

Vann til elefantene

Water for Elephants
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.9 / 10 (1489 stemmer)
Kritikerne:
5.8 / 10
 
 

Veterinærstudenten Jacob blir med et omreisende sirkus da foreldrene hans dør. Han møter...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (17)
Norgespremiere: 15.04.2011
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Francis Lawrence

Kinopremiere: 15.04.2011
Drama
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Veterinærstudenten Jacob blir med et omreisende sirkus da foreldrene hans dør. Han møter og forelsker seg i Marlena, en stjerne på sirkuset. Men Marlena er gift med August, en karismatisk, men farlig mann.


Vann til elefantene er en filmatisering av boken med samme navn, skrevet av Sara Gruen og utgitt første gang i 2006. Boken lå 12 uker på bestselgerlisten til New York Times og er en episk historie om forbudt kjærlighet. Veterinærstudenten Jacob (Pattinson) møter og forelsker seg i Marlena (Witherspoon) sirkusprinsessen på et omreisende sirkus. Vann til elefantene handler først og fremst om kjærlighet, ikke bare mellom mann og kvinne, men også kjærligheten til familien og til dyrene.

Reese Witherspoon er en av bokens mange fans. Hun leste den like etter utgivelsen og elsket den herlige historien om kjærlighet, håp, forløsning og muligheten for en ny start. Nå har hun selv portrettert Marlena på lerretet. En vakker heltinne med porselenshud, skinnende øyne og glitrende paljetter. Men Marlenas privatliv er noe helt annet enn den glitrende tilværelsen som sirkusprinsesse. Hun er fanget...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Diskuter filmen