0

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.8 / 10 (1454 stemmer)
Kritikerne:
6.7 / 10
 
 

Fra studioet som ga deg Shrek, Madagascar og Kung Fu Panda, kommer nå det neste kapittelet...

 

 
Se trailere (5) Fakta Bilder (16)
Norgespremiere: 17.06.2011
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Jennifer Yuh

Kinopremiere: 17.06.2011
Animasjon
Aldersgrense: 7 år
Flere fakta Se alle trailere (5)

Om filmen

Fra studioet som ga deg Shrek, Madagascar og Kung Fu Panda, kommer nå det neste kapittelet i den pandastiske sagaen om Po og De Fantastiske Fem. Filmen vises i 3D og 2D, med norske og originale stemmer.


Etter strabasene den godlynte pandabjørnen Po ble utsatt for forrige gang vi møtte ham, lever han nå ut drømmen sin som Dragemesteren, Hans hovedoppgave er å beskytte Fredsdalen sammen med kung fu-mesterne og vennene sine, De Fantastiske Fem - Tigress, Crane, Mantis, Viper og Monkey. Men det fabelaktige livet til Po trues av en ny, formidabel fiende som planlegger å ta i bruk et hemmelig, ustoppelig våpen for å erobre Kina og ta knekken på kung fu.Dermed må Po og De Fantastiske Fem legge ut på en reise gjennom Kina for å oppsøke trusselen og beseire den. Men hvordan kan Po bekjempe et våpen som kan bekjempe kung fu? Han må ta fortiden til hjelp og avdekke hemmelighetene rundt sin mystiske opprinnelse; bare da vil han klare å oppnå styrken han trenger for å lykkes.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (9)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.