0

Happy Feet

Happy Feet
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.3 / 10 (2870 stemmer)
Kritikerne:
7.6 / 10
 
 

Den som er tro mot seg selv kan utgjøre all verdens forskjell.
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (13)
Norgespremiere: 01.12.2006
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Hos keiserpingvinene lykkes du ikke uten en sangstemme. Det er synd for Mumle, som bare kan steppe. Når matmangel truer, får Mumles fotrappe talent skylda, og han landsforvises. Han må satse alt for å kunne ønskes velkommen tilbake.


Etter en streng vinter under farens beskyttende buk, kommer lille Mumle ut av egget, klar til å finne sin plass i kolonien av keiserpingviner på Sydpolen. Den søte, dunbløte ballen av en pingvin har ett, stort problem: Uansett hvor hardt han prøver, klarer ikke Mumle å synge en eneste tone. Han passer derfor ikke inn i en verden der hver eneste pingvin må ha en "hjerte-smertesang" for å finne sin sjelefrende.

Gloria er den eneste utenom Norma Jean som forsvarer Mumle. Hun er hans store kjærlighet og naturlige sjelefrende. Hun er vakker og veslevoksen, og har kjent Mumle siden han kakket seg ut av egget sitt. Hun ser på ham som en lillebror, og forsvarer ham på skolen når de andre barna ler av ham på grunn av den grusomme sangstemmen.
Det Mumle mangler i stemmebåndet, gjør han opp for med føttene. Han er en glimrende stepper. Når han slipper løs de dypeste følelsene, kommer de ikke gjennom...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (11)

Diskuter filmen