0

Bobby

Bobby
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
5.5 / 10 (58 stemmer)
Kritikerne:
6.0 / 10
 
 

Det er 6. juni 1968 og vi befinner oss på det amerikanske Ambassador Hotel. Personalet og ...
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (8)
Norgespremiere: 12.01.2007
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

Det er 6. juni 1968 og vi befinner oss på det amerikanske Ambassador Hotel. Personalet og gjestene står klare for å hilse på Senator Robert "Bobby" F. Kennedy. Dette er stedet hvor Bobby skal tilbringe sine siste timer, han myrdes kort tid etter å ha holdt sin tale.


"Bobby" er en fiktiv historie spunnet rundt flere forskjellige mennesker, hvis liv veves sammen før og under snikmordet på senator Kennedy. Filmen fokuserer på forholdet mellom kjønnene, mellom raser og de sosiale forskjeller som utgjør selve fundamentet for menneskeheten. Vi får beskue hvordan livet kan endre seg radikalt bare i løpet av et øyeblikk, under en sentral begivenhet i amerikansk historie. Alle karakterene er alminnelige mennesker som plutselig befinner seg i sentrum av en av USAs mest betydningsfulle hendelser.

Bobby er ingen politisk fortelling, selv om politikk har en underliggende betydning. Det er ingen biografi om Robert Kennedy, men det er historien om alle mennesker. Historien er sett gjennom øynene på 22 personer, hvis håp, engstelser og optimisme avhenger av deres forventninger til den unge senatorens politiske innflytelse. Men i stedet opplever de tragedien som...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (11)

Diskuter filmen