0

Ekstremt høyt & utrolig nært

Extremely Loud & Incredibly Close
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.3 / 10 (220 stemmer)
Kritikerne:
5.0 / 10
 
 

Drama med Tom Hanks fra regissøren av The Hours, The Reader og Billy Elliot. En film om gutten...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (10)
Norgespremiere: 20.04.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Stephen Daldry

Kinopremiere: 20.04.2012
Drama
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Drama med Tom Hanks fra regissøren av The Hours, The Reader og Billy Elliot. En film om gutten som dykker ned i mysteriet rundt sin far, som omkom under angrepet på World Trade Center 11. september 2001.


Ekstremt høyt &sutrolig nært bygger på den populære bestselgerboka av Jonathan Safran med samme navn. Historien tar utgangspunkt i opplevelsene til den 11-årige New York-gutten Oskar Schell. Oskar kommer over en nøkkel tilhørende sin avdøde far, og bestemmer seg for å finne låsen den hører til, uansett hvor den måtte befinne seg.

Jakten på nøkkelen som kan åpne døra til sannheten for gutten, fører ham gjennom New Yorks fem bydeler. På veien møter han mennesker som på ulike vis har overlevd tøffe utfordringer i sine liv. Oskar Schell får vite mer om både sin far (Tom Hanks) som han savner så sterkt, og sin mor (Sandra Bullock) som lenge har vært så fjern. Også den støyende, farlige og forvirrende verdenen rundt ham viser seg frem fra helt nye sider.

Ekstremt høyt &sutrolig nært er regissert av britiske Stephen Daldry, som tidligere har vunnet internasjonale priser med filmer...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (8)

Diskuter filmen