0

Into the White

Into the White
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.9 / 10 (1403 stemmer)
Kritikerne:
6.7 / 10
 
 

Into the White er inspirert av en sann historie: Høyt over den norske fjellheimen skyter...
 

 
Se trailere (3) Fakta Bilder (10)
Norgespremiere: 09.03.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Petter Næss

Kinopremiere: 09.03.2012
Drama / Krigsfilm
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

Om filmen

Into the White er inspirert av en sann historie: Høyt over den norske fjellheimen skyter et engelsk og tysk fly hverandre ned etter en voldsom kamp 27. april i 1940. Tre tyske og to engelske piloter overlever nødlandingen og søker tilfeldigvis ly i samme fangsthytte. Selv om krigen har gjort dem til fiender må de samarbeide om de skal overleve på den isolerte hytta på vinterfjellet.


Den tyske bombepiloten leutnant Horst Schopis er en høyt utdannet, femte generasjons militæroffiser. Schopis spilles av Florian Lukas - en av Tysklands mest anerkjente skuespillere i sin generasjon.
Navigatoren sergeant Wolfgang Strunker en fåmælt mann, med en overraskende tørr humor. Strunk spilles av Stig Henrik Hoff, kjent fra bl.a. Hawaii, Oslo, Kautokeino-opprøret og The Thing.
Mekanikeren corporal Josef Schwartz er en hardbarket, dedikert nazist som vokste opp med Hitler som forbilde. Schwartz spilles av David Kross, kjent fra den Oscarvinnende filmen The Reader.
Britiske Royal Air Force Fighter Pilot captain Charles P. Davenport er en britisk gentleman fra overklassen. Davenport spilles av Lachlan Nieboer, kjent fra den prisbelønnede science fiction-serien Torchwood.
Britiske Royal Navy Gunner private Robert Smith er en "wise guy", tatt rett fra Liverpools gater. Smith spilles...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (9)

Diskuter filmen