0

Tina & Bettina - The Movie

Tina & Bettina - The Movie
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.1 / 10 (14556 stemmer)
Kritikerne:
4.2 / 10
 
 

I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på ...

 

 
Se trailere (4) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 07.09.2012
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære tenåringsjentene på hele ungdomsskolen. Med et ungdomsliv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står ovenfor et voldsomt problem. Innvandring.

 

 


En ny elev vandrer nemlig inn på Smestad ungdomsskole og tar seg til rette - og det uten å be om lov av Tina og Bettina. Hennes navn er Synnøve Risnes, og hun blir raskt den mest populære jenta på hele skolen. Når så den nye jenta planlegger fest samme dag som Tina og Bettina har sin årlige Halloweenparty kastes alle regler til side og vennskapet settes på prøve.

Som leder av elevrådet, festkomiteen, tillitsmannsordningen og moteutvalget tar Tina alle midler i bruk for å stoppe den nye jenta. Smestadveien blir delt i to av en hvitmalt grense. På den ene siden - på Smestad Øst - holder Synnøve sin fest, mens Tina og Bettina har sin på den riktige siden. På Smestad Vest. Livet i klasse 10B på Smestad Ungdomsskole eskalerer raskt til blodig alvor der sosial status, identitet og livslange vennskap står på spill.

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (9)

Diskuter filmen