0

Martha Marcy May Marlene

Martha Marcy May Marlene
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.8 / 10 (392 stemmer)
Kritikerne:
7.4 / 10
 
 

En prisvinnende thriller om Martha, en ung kvinne på flukt fra en sekt og dens karismatiske...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 09.03.2012
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

MARTHA MARCY MAY MARLENE er en prisvinnende psykologisk thriller som har vunnet både publikum og kritikernes gunst ved filmfestivalene i Sundance og Cannes. Det nye stjerneskuddet Elizabeth Olsen spiller hovedrollen som Martha, en ung kvinne som prøver å få livet sitt på rett kjøl igjen etter å ha flyktet fra en sekt og dens karismatiske leder, glimrende spilt av Oscar-nominerte John Hawkes fra Winter's Bone.


Tidlig en morgen ringer Martha til søsteren sin fra en telefonkiosk. Hun har rømt fra et kultlignende kollektiv i Catskillsfjellene utenfor New York, hvor hun i to år har levd under navnet Marcy May. Søsteren oppfatter at Martha har forandret seg - hun er rolig på utsiden, men preget av en konstant engstelse, og har fått et i overkant komfortabelt forhold til nakenhet. Gjennom en sømløs flyt mellom fortid og nåtid avdekkes Marthas gåtefulle historie, idet hun prøver å få orden på tankene og seg selv.

Sean Durkins kritikerroste debutfilm var årets store overraskelse på Sundance-festivalen. Elizabeth Olsen - lillesøsteren til tvillingene - forbløffer med sitt subtile spill, og klarer å få frem uroligheten i Marthas psyke. Filmen er behersket og tilbakeholden, forsterket av et mykt og nydelig foto, men samtidig preges man som tilskuer av en intens og eskalerende uro som henger fast i en...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (13)

Diskuter filmen

 
For at siden skal fungere optimalt Må javascript være slått på.
Du kjører en svært gammel versjon av nettleseren. For at siden skal fungere optimalt bør du oppgradere til nyeste versjon.