0

Martha Marcy May Marlene

Martha Marcy May Marlene
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
6.8 / 10 (392 stemmer)
Kritikerne:
7.4 / 10
 
 

En prisvinnende thriller om Martha, en ung kvinne på flukt fra en sekt og dens karismatiske...
 

 
Se trailere (2) Fakta Bilder (9)
Norgespremiere: 09.03.2012
Vennligst vent, laster programmet.
Flere fakta

Om filmen

MARTHA MARCY MAY MARLENE er en prisvinnende psykologisk thriller som har vunnet både publikum og kritikernes gunst ved filmfestivalene i Sundance og Cannes. Det nye stjerneskuddet Elizabeth Olsen spiller hovedrollen som Martha, en ung kvinne som prøver å få livet sitt på rett kjøl igjen etter å ha flyktet fra en sekt og dens karismatiske leder, glimrende spilt av Oscar-nominerte John Hawkes fra Winter's Bone.


Tidlig en morgen ringer Martha til søsteren sin fra en telefonkiosk. Hun har rømt fra et kultlignende kollektiv i Catskillsfjellene utenfor New York, hvor hun i to år har levd under navnet Marcy May. Søsteren oppfatter at Martha har forandret seg - hun er rolig på utsiden, men preget av en konstant engstelse, og har fått et i overkant komfortabelt forhold til nakenhet. Gjennom en sømløs flyt mellom fortid og nåtid avdekkes Marthas gåtefulle historie, idet hun prøver å få orden på tankene og seg selv.

Sean Durkins kritikerroste debutfilm var årets store overraskelse på Sundance-festivalen. Elizabeth Olsen - lillesøsteren til tvillingene - forbløffer med sitt subtile spill, og klarer å få frem uroligheten i Marthas psyke. Filmen er behersket og tilbakeholden, forsterket av et mykt og nydelig foto, men samtidig preges man som tilskuer av en intens og eskalerende uro som henger fast i en...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder Se alle skuespillere (13)

Diskuter filmen