0

Chinese take-away

Un cuento chino
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Din stemme:                     0

Publikum:
7.1 / 10 (423 stemmer)
Kritikerne:
7.1 / 10
 
 

"vårens varmeste og vittigste filmeventyr!"
 

 
Se trailere (1) Fakta Bilder (11)
Norgespremiere: 30.03.2012
Vennligst vent, laster programmet.

Fakta

Regi: Sebastián Borensztein

Kinopremiere: 30.03.2012
Drama / Komedie
Aldersgrense: 11 år
Flere fakta

TRAILERE

Om filmen

Filmen har vært en enorm publikumssuksess i Sør-Amerika og Spania, og har dessuten vunnet en rekke priser på filmfestivaler; både Hovedpriser og Publikumspriser(sist i Roma og Mannheim-Heidelberg), samt at den nylig fikk Goya-prisen for beste Ibero-Amerikanske film i Spania." "Chinese take-away" er ikke en kinesisk film, men en argentinsk dramakomedie om en butikkeier som kommer over en kinesisk immigrant som ikke snakker et ord spansk. Hverken politiet eller ambassaden kan hjelpe kineseren, og således må den sære butikkeieren ta ham under sine vinger. I hovedrollen finner du Ricardo Darín, fra Oscarvinneren "Hemmeligheten i deres øyne".


"Roberto er en ganske ensom og litt sær mann som driver en jernvarehandel. Han samler også på underlige nyheter, som han klipper ut av avisen og limer inn i album. Naboens søster, Mari, elsker ham, men Roberto er alltid unnvikende.
En dag ser Roberto en kineser som blir kastet ut av en taxi. Kineseren, som heter Jun, snakker ikke et ord spansk, men har en adresse tatovert inn på armen. Roberto tar Jun med seg til denne adressen, men onkelen som Jun søker, har flyttet.
Roberto lar Jun bo hos seg mens de prøver å finne ut hvor onkelen befinner seg. Hverken politiet, den kinesiske ambassade eller noen i det kinesiske kvarteret kan hjelpe dem. Til slutt finner han en kinesisk pizza-sjåfør som kan oversette for ham, og slik får han vite om Juns dramatiske opplevelser.

--

Bergens Tidende gir filmen terningkast 6 og kaller den "vårens varmeste og vittigste filmeventyr"!

--

Smuglesing.no...

Les alt om filmen

Bilder

Se alle bilder

Anmeldelser

 
 

Diskuter filmen